Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100 pompek

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam właśnie mój program stu pompek. Przed momentem zrobiłem test i wykonałem 46 pompek pod rząd czyli jestem w TYM miejscu. Ostatnią pompek robiłem z wytrzeszczem oczu, ale jakoś wyszła (była poprawna). Zachęcam Was również do rozpoczęcia tego programu właśnie dziś, może się zmierzymy kto pierwszy osiągnie tą piękną liczbę 100 pompeczek pod rząd. Jutro jest mój pierwszy dzień treningu. Jeśli zaczniecie również ćwiczyć napiszcie tutaj ile zrobiliście pompek na teście. Pozdrawiam

951841430649214321545.png

Day after day.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A te 46 robisz z mala rozgrzewka czy bez?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ze niby takie wyzwanie? Podjąłbym, ale od poniedziałku siłownia, więc nie będę się jeszcze w "100 pompek" bawił. Mogę przyjąć wyzwanie dobicia do 100kg do końca roku. Brakuje mi jeszcze 15, kto podejmuje?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

A ja zrobiłem na siłę 20 i mam dość :) To nie wina złej kondycji tylko dość wymagającej pracy;

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Weteran
Opublikowano

Yhym, już widzę wasze pompki, liczy się poprawność, a nie ilość..

Ja robię 50, ale nie chce mi się robić tego programu..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

i nagle okazuje się ze na mpc mamy samych strongerów którzy na easy robią +70pompek.

nigga please, pewnie nawet 40 porzadnych byście nie zrobili.

Opublikowano

Właśnie teraz zrobiłem 50 pompek, do takiego stanu że same ręce mi się ugieły. Ale teraz będzie robił te pompki wraz z projektem brzuszki, i zobaczę w jakim czasie uda mi się osiągnąć 100 pompek wraz z 300 brzuszkami :)

Opublikowano

Oo ja trenuję piłkę nożną i biegi.A jakimś cudem zrobiłem 72 a wgl nie ćwiczę na ręce.

Kolego ale kolan nie trzyma się na podłodze przy tych pompkach.

Połowa stąd nawet nie wie jak wygląda dobrze zrobiona pełna pompka.

Opublikowano

Wychodzi Na To Że Każdy To Strongman ;DDD

Myśle Że Połowa Piszących Nie Zrobi 50 "POPRAWNYCH" Pompek ;d

Ja Po 50 Pompkach Gębą Ryje W Ziemię ;OO

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Zaczynam właśnie mój program stu pompek. Przed momentem zrobiłem test i wykonałem 46 pompek pod rząd czyli jestem w TYM miejscu. Ostatnią pompek robiłem z wytrzeszczem oczu, ale jakoś wyszła (była poprawna). Zachęcam Was również do rozpoczęcia tego programu właśnie dziś, może się zmierzymy kto pierwszy osiągnie tą piękną liczbę 100 pompeczek pod rząd. Jutro jest mój pierwszy dzień treningu. Jeśli zaczniecie również ćwiczyć napiszcie tutaj ile zrobiliście pompek na teście. Pozdrawiam

html:

http://www.100pompek.pl/

Jamaj tu się liczą MĘSKIE pompki a nie DZIEWCZĘCE ;)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Boże... ludzie trening pompek to nie trening robienia samych pompek!

Ogólno rozwojowe ćwiczenia juz nawet nie na nogi ale przedramię, bicepsa, tricepsa czy barki pomoga Wam osiągnąć cel.

Tak samo jest z "a6w" bo zanim je skończycie będziecie miećppo kręgosłupie albo jak w auschwitz.

keracz-sygna.png

Opublikowano

z tym wyzwaniem 100kg do końca roku to ja mogę podjąć :D obecnie mi brakuję 2-3 kg i będzie setka :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To nie na moje mięśnie. xD

Ja wolę wycisk umysłowy. :P

Opublikowano

Ja tam robię 126 bez problemu ale więcej mi się nie chce robić :D bo czasu nie mam :D

Wole sobie 60km na rowerku pojechać niż te pompki robić :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

z tym wyzwaniem 100kg do końca roku to ja mogę podjąć :D obecnie mi brakuję 2-3 kg i będzie setka :)

Oszukujesz. :(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zamiast za pompki proponuję najpierw hantelki po 4-6kg na łape i trenować biceps i triceps.

Jak wyrobicie troche tego mięśnia na łapach to będzie o niebo łatwiej ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...